Un adolescent de 18 ani, găsit spânzurat în Constanța, lângă mama sa moartă - UPDATE

Foto: pixabay.com
Foto: pixabay.com

Moartea unei profesoare și a copilului ei i-a șocat pe locuitorii din Constanța.

UPDATE: Elevul decedat era sportiv de performanță. Acesta se numește Radu Ivănescu și practica baschetul. Era înscris la Clubul Sportiv Știința din Capitală, unde făcea parte din echipa de baschet de până în 18 ani, scrie Antena3.ro. 

Potrivit unei vecine de bloc, se pare că băiatul și-ar fi planificat gestul extrem și ar fi lăsat un mesaj pe pagina sa de socializare în care spunea ”Totul s-a sfârșit!”. 

- Știrea inițială - 

Un adolescent de 18 ani, absolvent al Colegiului Naţional "Mircea cel Bătrân" din Constanţa, şi mama acestuia, cadru didactic, au fost vineri găsiţi morţi în apartamentul în care locuiau.

Surse judiciare au declarat, pentru Agerpres, că tânărul a fost găsit spânzurat de o ţeavă metalică, iar mama sa - decedată, fără a prezenta, din primele cercetări, urme de violenţă pe corp.

S-a dat alerta la 112



Autorităţile au fost alertate prin 112 după ce colegi de serviciu ai mamei adolescentului, profesoară la Liceul Teoretic "Ovidius", nu au putut lua legătura cu aceasta la telefon.

Ancheta poliţiştilor la faţa locului, un apartament dintr-un bloc din municipiul Constanţa, este în derulare.

Accident spectaculos în Bistrița-Năsăud

În această dimineață, polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Năsăud au intervenit la un accident rutier pe raza localității Salva pe Drumul Național 17D.

”Un autoturism condus de un bărbat de 64 de ani din Cireșoaia a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu alte două autoturisme parcate și cu gardul unui imobil”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Bistrița-Năsăud. 

Două persoane rănite

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului autoturismului, cât și a unui pasager, bărbat de 56 de ani din Cireșoaia. Ambele persoane rănite au necesitat transportul la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

”Pompierii militari din cadrul Secției de Pompieri Năsăud și un echipaj SAJ au intervenit la un accident rutier in localitatea Salva. În accident sunt implicate două victime, conștiente cooperante sunt stabile hemodinamic și respirator. Ambele victime au fost transportate la spital pentru investigații medicale suplimentare”, conform reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență. 

Numărul persoanelor din Uniunea Europeană decedate în accidente rutiere a scăzut cu 2,5% în 2019, comparativ cu 2018, cea mai ridicată rată a deceselor în urma accidentelor rutiere fiind în România (96 de decese la un milion de locuitori), arată datele publicate joi de Oficiul European de Statistică (Eurostat).                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel