Un adolescent a fost arestat pentru că și-a DECAPITAT sora. Mama, părtașă la crimă

Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

O femeie a fost decapitată de fratele său, mama lor fiind părtașă la crimă.

Un adolescent a fost arestat în vestul Indiei pentru că și-a decapitat sora în vârstă de 19 ani, în timp ce mama lui i-ar fi ținut picioarele tinerei, potrivit poliției, citate de CNN. Victima, care s-a căsătorit împotriva dorinței părinților ei, era însărcinată în două luni, a declarat poliția, citând soțul tinerei. 

Incidentul a avut loc duminică în Vaijapur, Maharashtra, nici victima, nici acuzatul nefiind numiți public de către poliție.

"Fata (de 19 ani) a plecat împotriva dorințelor părinților ei și s-a căsătorit în urmă cu cinci luni. Au avut o căsătorie legală, la tribunal și de atunci nu a mai fost în contact cu familia ei și locuia cu soțul ei", a relatat Kailash Prajapati, un ofițer de poliție din Vaijapur, Maharashtra. 

I-au expus capul în afara casei

Mama și fratele victimei au venit la ea acasă duminică, iar victima i-a invitat înăuntru la ceai, a spus Prajapati.

"Atunci fratele a luat o coasă și a lovit-o de patru ori, decapitând-o. Apoi au ridicat capul și l-au ținut în afara casei, în curte și au lăsat cadavrul înăuntru", a spus Prajapati. „Mama i-a ținut picioarele în timpul incidentului și a fost la fel de complice”, a adăugat el.

Soțul femeii, care se afla acasă pentru că se simțea prea rău pentru a lucra, dormea ​​în casă în momentul incidentului și s-a trezit când a auzit zgomotul, a spus poliția.

„Acuzatul l-a atacat și pe el, dar a reușit să scape”, a spus Prajapati.

S-au autodenunțat

Poliția a spus că perechea a vizitat ulterior o secție de poliție și au mărturisit crima. Polițiștii au demarat o anchetă după ce s-au deplasat la casa tinerei decapitate și au descoperit cadavrul și capul.

„Băiatul este minor conform certificatului de naștere și a fost trimis la un cămin de minori, iar mama se află în arest”, a mai comunicat Prajapati presei. 

Crimă de onoare

Adolescentul și mama lui nu au fost încă acuzați în cadrul unui proces, dar Prajapati a spus că raportul poliției a catalogat crima drept o acuzație pentru ambii făptași, în așteptarea unei anchete. Polițiștii așteaptă autopsia pentru a confirma dacă victima era însărcinată. Faptele din acuzație se potrivesc tiparului unui crime de onoare.

Așa-numita crimă de onoare presupune cel mai adesea uciderea unei femei sau a unei fete de către membrii familiei sale, cei de sex masculin, care își justifică acțiunile pretinzând că victima a adus rușine familiei. India a raportat 23 de așa-numite „crime de onoare” în 2020, conform statisticilor Biroului Național de Evidență a Crimelor din țară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel