UEFA: Cristiano Ronaldo, jucătorul anului 2016-2017

Cristiano Ronaldo, atacantul portughez al lui Real Madrid, a fost ales fotbalistul sezonului 2016-2017 în Europa, a anunțat joi UEFA, cu ocazia tragerii la sorți a fazei grupelor Ligii Campionilor, care s-a desfășurat la Grimaldi Forum din Monaco.

Cristiano Ronaldo a fost preferat atacantului argentinian Lionel Messi (FC Barcelona) și portarului italian Gianluigi Buffon (Juventus Torino).

Cristiano Ronaldo a contribuit decisiv în sezonul trecut la câștigarea celei de-a douăsprezecea Ligi a Campionilor din vitrina lui Real Madrid. Portughezul a marcat două goluri în victoria lui Real din finala cu Juventus Torino (4-1).

Atacantul portughez, care a mai triumfat în sezonul trecut campionatul Spaniei și Supercupa Europei, era mare favorit pentru a obține al doilea an la rând această distincție. Intrând pentru a treia oară în posesia acestui trofeu (după 2013-2014 și 2015-2016), el l-a devansat pe marele său rival argentinian Messi (ales în 2010-2011 și 2014-2015), care a câștigat doar Cupa Spaniei cu FC Barcelona.

Ronaldo devine astfel favorit pentru a câștiga al cincilea său Balon de Aur, comentează AFP, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel