UEFA: Budescu, locul doi în clasamentul celor mai buni jucători

Constantin Budescu, fotbalistul echipei FCSB, a ocupat locul 2 în clasamentul celor mai buni jucători ai meciurilor de joi din etapa a doua a grupelor Europa League, după votul internauților, a anunțat site-ul UEFA.

Autor al unui gol în victoria cu 2-1 a lui FCSB pe terenul echipei elvețiene Lugano, Budescu a strâns 24% din voturi. Mijlocașul lui FCSB fusese ales cel mai bun jucător al primei etape din Europa League, pentru evoluția sa din meciul cu echipa cehă Viktoria Plzen (3-0). Budescu are trei goluri în grupele actualei ediții a Europa League.

Cel mai bun jucător al etapei a doua a grupelor acestei competiții a fost ales Aleksandr Kokorin, atacantul rus al lui Zenit Sankt Petersburg, care a adunat 39% din voturi. Pe locul trei a fost Manuel Fernandes (Lokomotiv Moscova), cu 13% din voturi.

Marko Livaja (AEK Atena) a avut 10% din voturi, Andre Silva (AC Milan) și Emre Belozoglu (Istanbul Bașakșehir) au avut câte 5% din voturi, iar Theo Walcott (Arsenal) și Junior Moraes (Dinamo Kiev), câte 2%, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel