Udrea, dispusă să plece de la șefia PMP

Elena Udrea se declară dispusă să renunțe la președinția Partidului Mișcarea Prezidențială și salută deciza lui Traian Băsescu de a se înscrie în partid după terminarea mandatului de la Cotroceni.

Întrebată, miercuri, la Adevărul Live, dacă își dorește să rămână președinte al PMP, Elena Udrea a răspuns: "Nu țin neapărat".

Ea a precizat că venirea lui Traian Băsescu în partidul pe care l-a construit "va impulsiona mult acest partid. S-a văzut rolul băsiștilor și cât de mult au contat la aceste alegeri".

Șeful statului, care va fi liderul de facto al PMP, nu a precizat dacă își dorește și funcția formală de președinte al partidului. Elena Udrea arăta, la 27 octombrie, la România Tv, că Băsescu ar obține fără efort șefia PMP.

"Nu ştiu dacă Traian Băsescu îşi doreşte o asemenea funcţie. Dacă vrea, sunt convinsă că ar câştiga alegerile interne. Cert este că, de pe 22 decembrie va fi membru al Partidului Mișcarea Populară", spunea fostul candidat la prezidențiale.

Elena Udrea a mai spus că este exclus ca PMP să facă o fuziune prin absorbție cu PNȚCD. "Nu a fost niciodată această discuție, rămânem parteneri".

PMP se pregătește de Congres extraordinar

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel