Udrea - Bica, două luni de arest preventiv. Ce transmite Interpol

[] []

04 oct 2018 / 21:00
Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Elena Udrea și Alina Bica au primit mandate de arestare pentru două luni, conform judecătorilor din Costa Rica, informează România TV. Fostul ministru şi fosta şefă DIICOT erau urmărite internaţional.

Elena Udrea şi Alina Bica au primit, joi seara, câte două luni de arest preventiv, după ce au fost aduse în faţa unei instanţe, a anunţat şeful Interpol din Costa Rica.

Elena Udrea şi Alina Bica au ajuns, mai întâi, în faţa unui tribunal din San Jose, pentru confirmarea mandatelor de arestare. Două luni vor rămâne după gratii, în arest preventiv.

Oficialităţile din Costa Rica au anunţat, joi seară, că Guvernul României are la dispoziţie două luni pentru procedurile de extrădare. Reprezentanţii Interpol Costa Rica spun că procedura de extrădare poate continua, deşi Elena Udrea are un copil.

Ce a transmis Interpol:

- „Urmează cursul procesului de extrădare

Guvernul are la dispoziție două luni pentru a face demersurile necesare, pentru a negocia acest proces de extrădare

- Sunt într-un centru de detenție special, unde avem și alte persoane în această procedură de extrădare. Țara noastră va face toate demersurile legale 

- Există și un copil minor în cazul unei persoane și se va ține cont de acest lucru, dar nu este un obstacol în procesul de extrădare”.

 Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25