U' Craiova - Rapid, rezultat final. Cu Dan Șucu în galerie, rapidiștii au dezamăgit 

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Patronul Dan Șucu nu a purtat noroc Rapidului, deși și-a ținut promisiunea și s-a aflat în galerie, la peluză, alături de suporterii alb-vișinii. Rapid a pierdut meciul, deși a marcat prima.

Universitatea Craiova a reușit să obțină o victorie importantă împotriva echipei Rapid București, scor 2-1 (0-0), sâmbătă seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a doua a fazei play-off a Superligii de fotbal.

Deși Rapid a dominat jocul în cea mai mare parte a întâlnirii și a deschis scorul prin Funsho Bamgboye (48), Universitatea a reușit să revină în meci chiar și după ce a rămas în inferioritate numerică, mijlocașul francez Lyes Houri primind al doilea cartonaș galben în minutul 51.

Universitatea Craiova și-a revenit spectaculos și a reușit să marcheze de două ori. Ștefan Baiaram (59) a egalat dintr-o pasă excelentă a lui Alexandru Mitriță,. Același Alexandru Mitriță a transformat apoi un penalty obținut de Andrei Ivan (66), după un fault în careu asupra acestuia.

În prima repriză, golul lui Mitriță (19) a fost anulat pentru ofsaid la Baiaram. Rapidul a avut o ocazie importantă în minutul 32, când Albion Rrahmani a trimis peste poartă dintr-o poziție bună.

Spre finalul meciului, Iulian Cristea (84) a reluat cu capul în urma unui corner, dar portarul Laurențiu Popescu a intervenit bine. Universitatea Craiova putea să își mărească avantajul, dar Jovan Markovic (85) a ratat o ocazie importantă.

Ultima șansă a Rapidului a fost ratată de Funsho Bamgboye (90+4), care a trimis un șut slab de la distanță.

Echipa antrenată de Ivailo Petev a ajuns la nouă meciuri consecutive fără înfrângere, cu șase victorii și trei egaluri, în timp ce Rapidul a înregistrat o singură victorie în ultimele patru etape, un egal și două înfrângeri, toate în play-off.

În sezonul regulat, Rapid a învins cu 2-0 pe teren propriu, iar la Craiova s-a înregistrat un rezultat de egalitate, 1-1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel