U' Craiova - FCSB, rezultat final. Victorie incredibilă, după un gol dat cu călcâiul 

Nebunie la FC Botoşani - CS Universitatea Craiova, 3 goluri şi un penalty în doar 10 minute. Clasamentul Ligii I după etapa a 18-a / video
Nebunie la FC Botoşani - CS Universitatea Craiova, 3 goluri şi un penalty în doar 10 minute. Clasamentul Ligii I după etapa a 18-a / video

Meciul dintre Universitatea Craiova și FCSB s-a terminat în urmă cu scurt timp. 

Campionatul rămâne deschis, după ce FCSB a reușit să câștige în deplasare, pe terenul Universității Craiova. Singurul gol al meciului a fost marcat de fostul jucător al celor de la Universitatea Craiova, Ivan Mamut, venit la pachet cu Andrei Burlacu.

Golul a fost marcat de Ivan Mamut în minutul 86 al meciului, printr-o execuție superbă. În urma unei centrări venite din partea stângă de la Radunovic, Mamut a lovit mingea cu călcâiul, iar portarul oltenilor, Marco Pigliacelii, nu a mai putut să intervină.

Mamut nu mai marcase de un an și patru luni în Liga 1. 

Universitatea Craiova - FCSB. Echipa lui Gigi Becali, victorie cu mare noroc

FCSB a tremurat serios pe final, după ce Universitatea Craiova, prin Căpățână, a trimis mingea în bară în minutul 94. Craiova a mai avut o bară în minutul 50 prin Ștefan Baiaram. Universitatea venea după cinci victorii consecutive, inclusiv 2-0 cu FCSB la Bucureşti. În sezonul regulat, FCSB a câştigat ambele partide, cu 4-1 acasă şi 3-2 în deplasare.

În acest moment, FCSB s-a apropiat de CFR Cluj, aflându-se la doar două puncte distanța de liderul CFR Cluj, cu doar două meciuri înainte de final. 

Cu doar două meciuri înainte de finalul campionatului, CFR Cluj mai are de jucat pe teren propriu, cu Universitatea Craiova și în ultima etapă în deplasare cu FCSB. Echipa lui Gigi Becali nu știe nici acum unde va juca acest meci, Arena Națională fiind ocupată, iar pe Ghencea s-ar părea că nu poate juca în urma litigiului dintre Steaua București și FCSB. 

În afară de meciul cu CFR Cluj, care poate fi o adevărată finală a campionatului, FCSB va juca etapa viitoare pe terenul celor de la FC Voluntari. 

Iată cum arată clasamentul în acest moment:

2. -imagine fara descriere- (4636436_10556600.jpg)

Iată mai jos fișa tehnică a meciului:

Universitatea Craiova - FC FCSB 0-1 (0-0), Stadion Ion Oblemenco - Craiova


A marcat: Ivan Mamut (86).
Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), Ovidiu Artene (Vaslui); arbitru de rezervă: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi)
Observatori: Cristian Nica (Ploieşti) - CCA, Eduard Alexandru (Ploieşti) - LPF

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel