EXCLUSIV  TVR, scandal salarii. Lavinia Șandru, declarații explozive: Sunt convinsă de asta!

Lavinia Șandru a declarat, pentru DC News, că tot scandalul creat în jurul salariilor de la TVR este creat cu un scop.

Lavinia Șandru a dat o replică dură după ce a ajuns în presă informația că emisiunea ei costă TVR-ul 2000 de euro. Jurnalista susține că este vorba despre un anumit interes, iar ceea ce se întâmplă acum la Realitatea TV face parte din aceeași strategie. 

"La mine, în cei 2000, intră toată producția emisiunii. Eu le dau emisiunea numai să o pună pe post. Este tot mecanismul din spatele realizării unei emisuni. E clar că există un interes. Sunt diverse tabere în spate care se luptă acum între ele și folosesc jurnaliștii. Eu sunt convină că și scandalul din Realitatea TV e la fel acum.

Tot ce vedem acum în presă, cu atacuri între jurnaliști, înseamnă atacuri între diverși nemulțumiți din zona mai mult sau mai puțin vizibilă. În mod normal, presa ar trebui să fie lăsată să prezinte niște realități. La mine, poate că asta a fost, eu întotdeauna prezint realitatea așa cum este ea. Nu m-am înflăcărat nici pe o parte, nici pe alta. Când eram în politică țineam clar agenda partidului meu, dar în presă întotdeauna i-am lăsat pe toți să vorbească și m-am străduit să păstrez un echilibru și din cauza asta lumea s-a cam supărat pe echilibrul pe care l-am arătat întotdeauna", a declarat Lavinia Șandru pentru DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel