Turcan, semnal de alarmă: Tudose trebuie să răspundă

Foto:ziuadecj.realitatea.net
Foto:ziuadecj.realitatea.net

Raluca Turcan afirmă că premierul Mihai Tudose trebuie să răspundă "pentru improvizaţiile" programelor guvernamentale lansate şi nefinalizate, dând ca exemplu programul Start-Up Nation. 

"Lipsa de capacitate sau intrigile interne ale PSD deja nu mai justifică managementul dezastruos din ministere, cum ar fi anunţarea prelungirii termenelor de depunere a proiectelor de către mediul de afaceri în programul Start-Up Nation, pentru ca apoi să fie retractat, la mai puţin de 24 de ore, chiar de către ministrul de resort. Conform anunţului public al ministrului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ilan Laufer, făcut ieri, în propria pagină de Facebook şi preluat de o agenţie de presă, termenul limită pentru depunerea aplicaţiilor în programul Start-Up Nation se prelungea de la 14 iulie la 28 iulie. Informaţia, având în vedere eforturile multor aplicanţi de a-şi finaliza proiectele, s-a răspândit în toată ţara pentru că nicio persoană serioasă nu îşi poate pune problema că un ministru face declaraţii nefundamentate. Astăzi ministrul retractează anunţul de ieri, scuzându-se precum o persoană care nu înţelege răspunderea pe care poziţia de ministru o are cu privire la anunţuri publice cu impact în societate", a spus Raluca Turcan, într-un comunicat de presă. 

Potrivit sursei citate, peste 7.500 de aplicaţii fuseseră depuse până la sfârşitul zilei de miercuri, cu două zile înainte de primul termen limită anunţat - 14 iulie, aşteptându-se minim 10.000. 

Raluca Turcan susţine că "PSD îşi bate joc, practic, de mediul antreprenorial" şi subliniază că între mediul de afaceri şi Executiv trebuie să existe un real parteneriat pentru a genera împreună dezvoltare durabilă în România, iar acest parteneriat este eficient dacă se pleacă cu încredere în această colaborare, "ceea ce Guvernul Tudose - Dragnea 2 tocmai a ratat". 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel