Tudor-Tim Ionescu a răbufnit după ce 14.600 de oi au murit. ”Pe unii îi roade”

O navă încărcată cu 15 mii de oi s-a scufundat în Portul Midia. Unele oi au fost salvate, dar imaginile care au circulat pe rețelele sociale nu au fost unele demne de laudă. 

”14.600 de oi ucise prin tortură de instituțiile române. Ucise de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale și de #ANSVSA priviți cum își așteptau moartea pe vasul care se scufunda aceste suflete nevinovate. Doar 33 au fost salvate din 14.600. 

Când cele 60.000 de oi au fost exportate în vară, l-am criticat dur pe ministrul agriculturii Daea, că alături de președintele ANSVSA, Geronimo Brănescu au permis așa ceva. Am iesit în conferință de presă cu Animals International - Romania, cu senatorul Adrian Oros, să solicităm oprirea exportului de animale vii și ca sacrificarea să se facă în România. 

Acum, Ministrul Agriculturii este domnul Adrian Oros, de la PNL, iar președintele ANSVSA a fost schimbat și este domnul Csutak Nagy Laszlo, de la UDMR. Vă solicit măsuri urgente de pedepsire a celor care se fac vinovați de această crimă. De asemenea, modificarea IMEDIATA a legislației privind exportul de animale vii (pentru cei interesați doar de bani, îi informez că pierderile prin moartea acestor suflete nevinovate este estimată la 3 milioane de lei pentru statul român, nu că m-ar interesa aspectul acesta, dar pe unii îi roade).” a scris Tudor Tim Ionescu, lider al ALDE, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel