Tudor Ionescu, semnal de alarmă după Chefi la Cuţite: Personaj cu profil tip de psihopat

Tudor Ionescu, consilier general ALDE în Capitală, a tras un semnal de alarmă asupra unuia dintre participanţii la emisiunea Chefi la Cuţite. 

"Atenție Poliția Română! Acest personaj are profilul tip al unui psihopat și ar trebui ținut într-o evidență!

Schimbând posturile aseară ajung întâmplător la emisiunea Chefi la cutite. Cunosc formatul, dar nu e genul meu de emisiune și nu m-am uitat vreodată. Aud însă "dam foc la pisică"! Am crezut că nu aud bine...ce mi-a fost dat să aud în cele câteva minute de "prezentare" reprezintă profilul tip al unui psihopat, care cu zâmbetul pe buze a spus pe un post național cum :

De mic se amuză să vâneze animale și să le jupoaie❗️...și-a antrenat câini de luptă care când prindeau pisici îi lasă "să se joace cu ele"...dădea foc la pisici și câini❗️ că "așa a văzut el în filmele criminale că trebuie făcut să scapi de cadavru (apropo de distrugerea cadavrului prin ardere), și-a dorit de mic să fie sniper în armată, dacă îi omorau câinii alți câini cu proprietar, le ducea cadavrele❗️ "ca învățare de minte"...diseca animale, pentru a vedea cum funcționează organele interne și unde sunt mai sensibile, deduc deci că le diseca fiind vii!...și-a împușcat propriul câine, ultimul, "din greșeală", când a ieșit să-i împuște pe cei maidanezi‼️

Autoritățile ar trebui să monitorizeze acest gen de persoane, studiile arată că cei care maltratează animalele și le omoară sunt de 5 ori mai susceptibili să comită crime umane!", a scris Tudor Tim Ionescu pe Facebook, după ultimul episod din Chefi la Cuţite. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel