Tudor Ionescu, semnal de alarmă după Chefi la Cuţite: Personaj cu profil tip de psihopat

Florin Răvdan / 29 oct 2019 / 08:04 Salveaza PDF Comentarii

Tudor Ionescu, consilier general ALDE în Capitală, a tras un semnal de alarmă asupra unuia dintre participanţii la emisiunea Chefi la Cuţite. 

"Atenție Poliția Română! Acest personaj are profilul tip al unui psihopat și ar trebui ținut într-o evidență!

Schimbând posturile aseară ajung întâmplător la emisiunea Chefi la cutite. Cunosc formatul, dar nu e genul meu de emisiune și nu m-am uitat vreodată. Aud însă "dam foc la pisică"! Am crezut că nu aud bine...ce mi-a fost dat să aud în cele câteva minute de "prezentare" reprezintă profilul tip al unui psihopat, care cu zâmbetul pe buze a spus pe un post național cum :

De mic se amuză să vâneze animale și să le jupoaie❗️...și-a antrenat câini de luptă care când prindeau pisici îi lasă "să se joace cu ele"...dădea foc la pisici și câini❗️ că "așa a văzut el în filmele criminale că trebuie făcut să scapi de cadavru (apropo de distrugerea cadavrului prin ardere), și-a dorit de mic să fie sniper în armată, dacă îi omorau câinii alți câini cu proprietar, le ducea cadavrele❗️ "ca învățare de minte"...diseca animale, pentru a vedea cum funcționează organele interne și unde sunt mai sensibile, deduc deci că le diseca fiind vii!...și-a împușcat propriul câine, ultimul, "din greșeală", când a ieșit să-i împuște pe cei maidanezi‼️

Autoritățile ar trebui să monitorizeze acest gen de persoane, studiile arată că cei care maltratează animalele și le omoară sunt de 5 ori mai susceptibili să comită crime umane!", a scris Tudor Tim Ionescu pe Facebook, după ultimul episod din Chefi la Cuţite. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27