Tudor Chirilă, întrebare CHEIE despre cazul de la Ditrău

Florin Răvdan / 01 feb 2020 / 22:10 Salveaza PDF Comentarii
Tudor Chirilă
Tudor Chirilă

Cazul brutarilor din Sri Lanka angajaţi la Ditrău, Harghita, şi împotriva cărora protestează o bună parte a comunităţii a stârnit multă revoltă în societatea românească. Tudor Chirilă lansează o întrebare cheie. 

"Tot episodul ăsta de la Ditrău arată că suntem o societate bolnavă. Rău de tot. Mă întreb câţi oameni din comunitatea aia primesc bani de la rudele lor care muncesc pe afară.", a scris Tudor Chirilă pe pagina sa de Facebook. 

Brutarii din Sri Lanka, ofertaţi de Ştefan Mandachi 

 

"Îi angajez eu ca brutari în orice restaurant de-al meu, cu riscul să pierd clienții sau să provoc răscoale. Ei să pună degetul pe hartă, avem locații în toată țara, îi pun șef de producție la panificație și postez poze cu mine și cu ei în locație. Cât despre cei 300 de inși care țipă înverșunați... mă șochează, Doamne ferește, Doamne păzește, nu mi-am imaginat că mai pot vedea astfel de scene în 2020! Sper să pot să mă abțin, deși nu cred...", a scris Ştefan Mandachi pe Facebook. 

VEZI ŞI Caz Ditrău. Teorie a conspiraţiei, demontată de sociologul Alfred Bulai: Nu e despre Ungaria. Sunt depăşiţi de timp!

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23