Trupul Teodorei Maftei a ajuns acasă. Jurnalista va fi incinerată

Trupul neînsufleţit al Teodorei Maftei a fost adus, miercuri,  în România. Apropiaţii jurnalistei au precizat că aceasta  va fi incinerată vineri, 13 noiembrie, la Crematoriul Vitan Bârzeşti. 

Jurnalista Teodora Maftei a murit, luni dimineaţă, în Israel. Trupul neînsufleţit al tinerei a ajuns miercuri, 11 noiembie, în România. Toţi cei care au cunoscut-o şi vor să-şi ia rămas bun de la ea o pot face de miercuri la capela Crematoriului Vitan-Bârzeşti. Apropiaţii jurnalistei au spus că Teodora Maftei va fi incinerată vineri, 13 noiembrie, la Crematoriul Vitan Bârzeşti.

[citeste si]

"Teo a ajuns acasă, în România, iar de astăzi (miercuri n.r.), după orele 14.00, cine vrea să-şi ia rămas bun de la ea, poate veni la capela Crematoriului Vitan-Bârzeşti, Șoseaua Vitan-Bârzești, nr 9-11, sector 3, Bucuresti. Teo vă așteaptă astăzi (miercuri n.r.) până la ora 21.00 și mâine (joi n.r.) de la ora 9.00 la capela Crematoriului Vitan-Bârzeşti. Vineri, la 12.00 își va lua "La revedere!" de la noi. Familia roagă mass-media să respecte dorința Teodorei și a lor, de a nu filma sau fotografia. Mulțumim pentru înțelegere", a scris o apropiată de-a Teodorei pe reţeaua de socializare Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel