Trump se răzgândeşte. Acces liber în SUA

Donald Trump și-a temperat poziția privind interdicția totală a intrării musulmanilor în SUA. Declaraţia fost făcută de candidatul său la postul de vicepreședinte, Mike Pence. Aceasta este o schimbare în privința uneia dintre cele mai provocatoare propuneri ale candidatului republican la Casa Albă, relatează Agerpres, care citează Reuters. 

Declarația lui Trump din decembrie prin care făcea apel la "interzicere totală a intrării musulmanilor în SUA" venea după un atac masiv, inspirat de gruparea jihadistă Stat Islamic, la San Bernardino, California, comis de un cuplu — soț și soție.

Criticii au spus că propunerea lui Trump este discriminatorie și probabil încalcă garantarea prin Constituția SUA a libertății religoase, iar democrații s-au folosit de intenția lui Trump pentru a-l acuza de bigotism.

În ultimele luni, Trump a spus că va suspenda imigrația din țările în care militanții islamiști sunt activi, însă nu a clarificat dacă acest lucru înseamnă o reducere sau o extindere a propunerii sale inițiale.

Donald Trump și-a temperat poziția privind interdicția totală a intrării musulmanilor în SUA, a declarat joi candidatul său la postul de vicepreședinte, Mike Pence, o schimbare în privința uneia dintre cele mai provocatoare propuneri ale candidatului republican la Casa Albă, relatează Reuters.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel