John Cleese, mesaj pentru SUA: Vă revocăm independența după Trump

Celebrul actor și comediant britanic, John Cleese a scris pe site-ul său o scrisoare adresată cetățenilor americani, în care îi ironizează și specifică reluarea puterii de către coroana britanică asupra statelor SUA. Totodată, actorul a întocmit și o listă amuzantă cu schimbările pe care americanii vor fi nevoiți să le facă, imediat după acest scenariu. 

În atenția tutoror cetățenilor ai SUA, în lumina eșecului de a alege un președinte competent, vă informăm că vă vom revoca independența imediat. Majestatea sa, Elisabeta a II-a, își va relua drepturile de gestionare asupra tuturor statelor Americane, cu excepția Utah, pentru care nu are o pasiune.

Noul vostru prim-ministru (onorabila Theresa May, premier pentru 97.8 % dintre voi cei care nu au știut că în afara granițelor se află totuși și altă lume) își va începe imediat mandatul. Congresul și Senatul sunt dizolvate. Un chestionar va fi făcut anul viitor pentru a determina câți dintre voi au observat. 

1. Engleza americană nu există. Vom înștiința Microsoft în numele dumneavoastră. 

2. Ar trebui să învățați din nou imnul original: God save the Queen. Dar numai după ce învățați să pronunțați corect litera 'u'. 

3. Ar trebui să încetați să jucați fotbal american. Nu e un joc prea bun. Cei 2.1 % din populația SUA care sunt conștienți că există o lume în afara granițelor americane probabil știu că nimeni nu joacă fotbal american. Poate ar trebui să renunțați și la baseball. 

4. 4 iulie nu va mai fi ziua voastră națională. 2 noiembrie va fi noua zi națională și se va numi Ziua indecișilor".

5. Toate mașinile americane vor fi interzise. Și-așa sunt niște mizerii și este pentru binele vostru. Când veți vedea mașinile germane, veți înțelege. Toate intersecțiile voastre se vor transforma în sensuri giratorii și veți începe să conduceți pe partea stângă. 

6. Învățați să vă rezolvați problemele personale fără arme, avocați și psihologi,"

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel