Trump, imigrație. Nou ordin executiv

Președintele american Donald Trump a declarat joi că va emite săptămâna viitoare un nou ordin executiv menit să protejeze poporul american, în condițiile în care interdicția temporară privind intrarea în SUA a cetățenilor din șapte țări majoritar musulmane este blocată în urma unei decizii a unei curți federale

"Vom emite un nou ordin executiv exhaustiv pentru a ne proteja poporul", a declarat Trump într-o conferință de presă de la Casa Albă, fără a oferi alte detalii.

Totodată, Trump a insistat că administrația sa funcționează "ca o mașinărie perfect unsă", respingând informațiile potrivit cărora există haos, criză și fricțiuni în interiorul echipei de la Casa Albă. Președintele american a susținut totodată că nu face altceva decât să-și îndeplinească "promisiunile din campanie" pentru "a reda poporului guvernarea", transmite EFE.

Trump s-a plâns că "a moștenit un haos", atât la nivel intern, cât și extern și a atacat din nou "presa care nu este onestă", susținând că prin relatările sale mass media face un deserviciu țării. Liderul de la Casa Albă a denunțat manifestările de "ură" la adresa sa, acuzând îndeosebi postul de televiziune CNN, și s-a declarat "uimit" de informațiile negative care apar despre el în mass media americană. "Este atâta ură", s-a plâns el, acuzând faptul că primește "lovituri constante" din partea anumitor organizații media.. "Publicul deja nu-i mai crede", a insistat el, referindu-se la CNN. Președintele republican a recunoscut totuși că unele acțiuni ale sale au fost nepopulare, dar a insistat că au fost necesare pentru securitate, informează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel