Trump, devastat: Pierde cel mai important susţinător

Donald Trump
Donald Trump

Senatorul John McCain, unul dintre cei mai influenți membri ai Partidului Republican, a anunțat oficial sâmbătă că nu îl mai susține pe Donald Trump în cursa pentru Casa Albă. McCain îşi motivează gestul ca urmare a publicării unor înregistrări cu Donald Trump, în care candidatul la preşedinţie face afirmaţii denigratoare la adresa femeilor.

Într-un comunicat, McCain declară că prin comportamentul său de săptămâna aceasta, "care s-a încheiat cu dezvăluirea afirmațiilor sale degradante despre femei și lăudăroșenia despre agresiuni sexuale", Trump a făcut "imposibil de susținut candidatura sa, chiar și cu condiții", informează Agerpres. 

[citeste si]

Candidatul republican la președinția SUA și-a cerut scuze, vineri, după ce ziarul Washington Post a publicat o înregistrare din 2005 în care un microfon deschis din greșeală l-a surprins făcând comentarii obscene într-o discuție despre femei cu un moderator de televiziune. Chiar și cea de-a treia sa soție, Melanie Trump, și guvernatorul statului Indiana, Mike Pence — cel care ar urma să fie vicepreședinte dacă Trump este ales președinte pe 8 noiembrie — s-au declarat jigniți de cuvintele sale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel