Trump, cerere importantă pentru Congres. Poate scăpa de acuzații

Președintele american Donald Trump le-a cerut miercuri congresmenilor să-l audieze pe Carter Page, fostul său consilier de politică externă, în cadrul anchetei referitoare la presupusa implicare a Rusiei în campania prezidențială, susținând că acesta poate contracara mărturiile anterioare ale unor foști oficiali ai Biroului Federal de Investigații (FBI) și Agenției Centrale de Informații (CIA),

Așadar, se spune acum că democrații, care l-au jupuit de viu pe Carter Page în legătură cu Rusia, nu vor ca el să depună mărturie. El le aruncă în aer cazul împotriva lui și acum vrea să-și spele reputația arătând 'mărturia falsă sau înșelătoare a lui James Comey, John Brennan...' Vânătoare de vrăjitoare!, a scris Trump pe Twitter, referindu-se la foștii directori ai FBI și CIA. 

Carter Page este unul dintre apropiații lui Trump aflați în atenția comisiei de anchetă a Congresului cu privire la posibila implicare a Rusiei în campania prezidențială din 2016 și presupuse contacte ale echipei lui Trump cu Moscova.

Suspiciunile îi vizează în special pe fostul director de campanie al miliardarului, Paul Manafort, și foștii săi consilieri Carter Page și Michael Flynn, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel