Trump, autoevaluare a activității. Ce notă își acordă

Președintele american Donald Trump a admis că obiectivele sale din domeniul imigrației nu s-au bucurat de cea mai bună comunicare cu putință și că acest lucru este "probabil" vina sa, adăugând că ar putea rezolva această problemă de transmitere a mesajului chiar cu prilejul discursului său de marți din fața Congresului, relatează Reuters.

Într-un interviu difuzat marți în cadrul programului de televiziune Fox & Friends, Trump și-a autoevaluat prestația în materie de comunicare cu "C sau C+", adică o notă medie în sistemul folosit în școlile din SUA.

"În materie de realizări, cred că mi-aș da un A. Pentru că consider că am realizat lucruri mărețe. Dar nu cred că eu și oamenii mei am explicat suficient de bine aceste lucruri publicului american", a spus magnatul devenit președinte. "Cred că aș lua un A pentru ce am făcut efectiv, dar în ce privește transmiterea mesajului, mi-aș da C sau C+", a adăugat el.

Săptămâna trecută, administrația președintelui Trump a publicat noile directive privind controlul imigrației, printre acestea numărându-se accelerarea procesului de repatriere a imigranților ilegali și angajarea a încă 15.000 de noi agenți. Noile directive au în vedere expulzarea nu doar a imigranților ilegali acuzați de infracțiuni comise cu violență, ci și a acelora care au 'abuzat' de asistența socială oferită de autoritățile americane ori care sunt sunt susceptibili să reprezinte 'un risc pentru siguranța publică și securitatea națională', relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel