Trenurile CORONA, la CFR Călători. Compania, anunţ important pentru pasageri

CFR Călători are în circulaţie trenurile Corona, o denumire care poate fi interpretată atât ca o mişcare de marketing, cât şi ca una mai puţin inspirată, în vreme de pandemie. Cu toate astea, compania face un anunţ important pentru călători cu privire la aceste trenuri. 

"Ca urmare a informării primite de la operatorul feroviar din Ungaria – MAV Start, trenurile internaționale 407  și 406 “Corona” care circulă pe ruta Budapesta – Brașov și retur, vor circula de astăzi, 14 iulie 2020, fără vagoanele de dormit. Pasagerii care au bilete la aceste vagoane vor fi redistribuiți de operatorul feroviar maghiar la vagoane clasă.

Pentru călătorii care respectă toate reglementările impuse de statul maghiar, CFR Călători menține in continuare, in trenurile internaționale 346/347 Dacia, care circula pe relația București-Budapesta – Viena și retur și trenurile internaționale 472/473 Ister pe ruta București – Budapesta și retur, toate vagoanele, inclusiv vagoanele de dormit și cușetă.

Orice altă modificare va fi anunțată public în cel mai scurt timp.

Autoritățile ungare au anunţat noile măsuri privind condițiile de intrare pe teritoriul Ungariei pentru cetățenii romani. Măsurile vor intra în vigoare miercuri, 15 iulie 2020, de la ora 00.00.", transmite CFR Călători pe site-ul său

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel