Trenuri blocate între stații din cazua inundațiilor puternice

Foto: CFR Infrastructură
Foto: CFR Infrastructură

Trafic feroviar afectat pe raza Județului Alba, aflat sub incidenta avertizării meteo Cod Rosu de inundații.

La această oră, circulația trenurilor este oprită in stația AIUD, aflată pe secția CF Teiuș - Războieni, după ce liniile și peroanele au fost inundate. Din cauza nivelului crescut al apelor, care au acoperit liniile de cale ferată și 5 macazuri, traficul feroviar nu se poate realiza în condiții de siguranță, precizează CFR Infrastructură într-un comunicat de presă. 

Ce trenuri sunt afectate 

”Regionala CF Brașov asigură transbordare cu mijloace auto pe relația Teiuș - Aiud și Auid - Războieni pentru următoarele trenuri: R 3083, IR 1835,IR 1836, R 2441 și R 2442.

De asemenea, și pe intervalul Mureni - Bea traficul feroviar este afectat pe firul II de circulație, din cauza copacilor căzuți pe linia de contact, fiind întreruptă alimentarea cu energie electrică.

Trenurile pe acest interval vor circula pe firul I, după remedierea defecțiunilor la sistemul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact. La această oră, trenul R 3500 staționează temporar in stația Mureni, acesta urmând să fie reînscris în circulație pe firul I.

Menționez că pe celelalte magistrale și secții de cale ferată, circulația trenurilor de desfășoară în condiții normale de trafic”, a anunțat Oana Brânzan, purtător de cuvânt CFR Infrastructură. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel