Tren deraiat în Olt. Traficul feroviar a fost reluat

Foto: CFR SA
Foto: CFR SA

CFR SA a redeschis circulația feroviară în județul Olt, între stațiile Fărcașele și Dragănești Olt.

Compania Natională de Căi Ferate CFR SA informează că traficul feroviar a fost redeschis, începând de aseară, ora 22.30, pe ruta directă București - Craiova, odată cu finalizarea intervențiilor și a lucrărilor de reparații la infrastructura feroviară pe firul I, între stațiile Fărcașele și Dragănești Olt.

Circulație redeschisă pe un fir 

Circulația feroviară pe relația București Nord - Craiova (și retur) a fost redeschisă pe firul I, între stațiile Fărcașele - Drăgănești Olt, unde au fost executate lucrări de reparații la linie, înlocuire, montare traverse și elemente de prindere, buraj mecanizat, pecum și lucrări pentru realimentarea cu energie electrică a liniei de contact.

Echipele de intervenție vor acționa în continuare, în zona deraierii trenului privat de marfă, pentru eliberarea gabaritului și reparațiile necesare la infrastructura feroviară și pe firul II.

Tren de marfă, deraiat

Vă reamintim că circulația feroviară pe secția CF București - Craiova a fost închisă luni, 17 februarie 2020, după ce 13 vagoane din compunerea unui tren privat de marfă au deraiat între stațiile Fărcașele - Dragănești Olt, acest eveniment feroviar fiind anchetat de o comisie mixtă Procuratură/Agenția de Investigare Feroviară Română (AGIFER).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel