Trei jucători de la Dinamo, puși pe făraș

Jeremy Bokila
Jeremy Bokila

FC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial www.fcdinamo.ro, că jucătorii Vitor Ferreira Mosca Rivaldinho, Loteteka Jeremy Bokila și Maximiliano Fernando Oliva nu vor intra în programul de pregătire stabilit de conducerea tehnică a echipei până la reluarea acestui sezon competițional.

Cei trei jucători dinamoviști se vor antrena începând de astăzi separat de lotul pregătit de Vasile Miriuță în cantonamentul de la Săftica. Echipa din Ștefan cel Mare va efectua în perioada 15-26 ianuarie 2018 un stagiu de pregătire centralizată în Cipru, la Limassol (Elias Beach Hotel), prevăzut cu patru meciuri amicale, notează Dinamo București pe site-ul oficial.

4 goluri a marcat Rivaldinho pentru Dinamo în acest sezon competițional, 3 în Liga 1 Betano (în 19 partide disputate) și unul în Europa League, în prima manșă cu Athletic Bilbao, scor 1-1 pe Arena Națională.

13 jocuri a evoluat Bokila în tricoul alb-roșu, marcând un gol în partida Gaz Metan Mediaș vs FC Dinamo București, scor 0-3.

10 meciuri a adunat Oliva la Dinamo în acest sezon, nouă în campionat și unul în Cupa României.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel