Trecerea care le dă emoții șoferilor

Autoritățile din Pitești au găsit soluția pentru a îi opri pe vitezomani. Au montat o trecere denivelată de pietoni care le dă emoții șoferilor.

Părerile locuitorilor zonei referitoare la această măsură luată de autoritățile locale sunt împărțite. Unii consideră că trecerea e bine venită fiindcă în zonă se organizau ”liniuțe”, iar la sfârșitul săptămânii, când erau evenimente precum nunți, botezuri, se puteau întâmpla accidente.

Alții consideră că din cauza înălțimii trecerii își pot avaria autoturismele. „Genial, domnule primar, de așa ceva are nevoie orașul! Aștept cu nerăbdare să ne vedem în instanță după ce îmi voi atinge bara sau după ce voi rămâne suspendat pe una dintre aceste treceri!”, a spus un piteștean pentru epitesti.

De asemenea, piteștenii atrag atenția asupra faptului că astfel de treceri sunt un obstacol pentru ambulanţe şi maşinile de pompieri la intervenţiile de urgenţă.

La finalul lunii trecute Consiliul Local a adoptat o Hotărâre cu privire la modelul de treceri denivelate de pietoni care vor fi amenajate în Piteşti.

Autorităţile locale speră ca prin această măsură în Piteşti să fie redus numărul accidentelor rutiere la trecerile de pietoni.

VIDEO:

  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel