"Transilvania Train", aventură pe 40 de roți

Două agenții de turism din România vor introduce începând cu această vară primul tren turistic din Transilvania. 

Conceptul a fost denumit ”Transilvania Train” și este exclusiv turistic. Trenul va porni la sfârșitul verii din Brașov și va face un tur al sudului Transilvaniei, poposind câteva zile în Mediaș și Sibiu.

Trenul va porni la drum în 31 august, din Brașov, traseul incluzând Sighișoara, Mediaș, Alba Iulia, Sebeș, Sibiu și Făgăraș.

Organizatorii spun că toți turiștii vor intra în atmosfera tradițiilor și experiențelor cu specific transilvănean, bucurându-se de un program flexibil și personalizat, cu activități recreative și educative unice, de la degustări de vin sau prânzuri câmpenești în zone cu încărcătură culturală, până la workshop-uri și demonstrații live.

Trenul este format din patru vagoane bar-bistro. Unele dintre vagoane au într-un capăt un bar propriu-zis, restul fiind format din scaune puse față în față și mese. Călătorii vor putea sta la masă, vor povesti pe parcursul călătoriei, și se vor bucura de priveliște până la sosirea în următoarea stație CFR.

Din 180 de locuri, totalul locurilor disponibile, s-au ocupat 18 locuri în primele trei zile de la lansarea proiectului.

În funcție de cum decurge proiectul pilot, la anul putem vedea mai multe trenuri, poate un traseu mai mare sau și vagoane pentru dormit, potrivit Turnulsfatului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel