Transferuri FCSB. Jucătorii care pot pleca. Anunțul lui Becali

Gigi Becali anunță o listă cu șase jucători ai Stelei care ar putea părăsi gruparea foarte curând. 

 Latifundiarul din Pipera a lămurit situaţia lui Daniel Benzar, Artur Jorge şi Andrei Vlad. Mai mult, Becali a dezvăluit De Amorim şi Golofca au oferte din Coreea.

"Dică ştie că mă consult cu el. O fi crezut că am luat o hotărâre fără el în privinţa jucătorilor, de asta am intervenit. O respect pe soţia lui Reghe, dar să nu se joace ea cu declaraţiile despre Steaua. Să nu mai mintă! Adică eu îi fac salariu 4.000 de euro lui Benzar (n.r Daniel) ca să-l vând? Împrumut numai jucătorii de care vreau să scap.

Pe Artur Jorge cum să-l dau, dacă e împrumutat la noi până în vară. Dan Popescu nu mai e la noi din vară! Pentru De Amorim am oferte din Coreea şi din Turcia. Cum să-l dau împrumut dacă pot să iau 500.000 de euro pentru el? Sunt idiot? Şi pentru Golofca am ofertă din Coreea. Dar eu mai cred în el. Achim e un jucător de care ne putem folosi. Vlad e un jucător care îi place lui Dică. Nu trec peste el! Cum să fie pe lista neagră? Dacă Ana spune asemenea declaraţii, trebuie să o demasc", a spus Gigi Becali la DigiSport, conform prosport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel