Transfer oficial. Steliano Filip a semnat cu Hajduk Split

Steliano Filip (23 de ani), a semnat un contract valabil trei ani şi jumătate cu Hajduk Split, anunţă gruparea croată pe site-ul său oficial.

„Fotbalistul român este noul transfer al clubului Hajduk Split. Jucătorul în vârstă de 23 de ani a trecut toate examenele medicale şi a semnat un contract cu clubul nostru valabil trei ani şi jumătate. El va purta tricoul cu numărul 77", informează clubul croat. 

De asemenea, clubul Dinamo anunţă transferul pe site-ul său oficial. „FC Dinamo Bucureşti şi HNK Hajduk Split au ajuns la un acord pentru transferul definitiv al jucătorului Steliano Filip la clubul din Croaţia. Steliano Filip a mai evoluat pentru echipa secundă a clubului, Dinamo II Bucureşti, precum şi pentru formaţia de juniori sub 19 ani a Academiei Dinamo. Clubul din Ştefan cel Mare îi mulţumeşte lui Steliano Filip pentru evoluţiile în tricoul alb-roşu şi îi urează mult succes la noua sa echipă", se menţionează pe site-ul grupării bucureştene.

153 de meciuri în tricoul lui Dinamo



Născut în 15 mai 1994, la Buzău, Steliano Filip a fost transferat de la LPS Banatul Timişoara la Dinamo în vara anului 2012 şi a adunat 153 de meciuri şi 7 goluri în toate competiţiile pentru prima echipă din Ştefan cel Mare.

El a jucat 153 de partide pentru Dinamo în toate competiţiile, marcând 7 goluri în tricoul alb-roşu: 128 - 6 în Liga 1, 13 - 0 în Cupa României, 9 - 1 în Cupa Ligii şi 3 - 0 în Europa League. Singurul trofeu câştigat de fundaş cu Dinamo este Cupa Ligii în 2017.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel