Transfer George Pușcaș. Echipe italiene se bat pe semnătura românului

 fotbal
fotbal

 Tânărul atacant român George Puşcaş este dorit de două echipe din divizia a doua a campionatului de fotbal al Italiei (Serie B), Hellas Verona şi Palermo, informează La Gazzetta dello Sport. 

Preşedintele Veronei, Maurizio Setti, negociază pentru Puşcaş cu Inter Milano, club cu care fotbalistul de 22 de ani are contract până pe 30 iunie 2020. 

Verona este gata să facă o investiţie notabilă pentru Puşcaş, căruia i-ar oferi 500.000 de euro pe sezon, scrie site-ul hellas1903.it. Clubul, la care joacă fundaşul român Deian Boldor, a retrogradat în sezonul trecut din Serie A. 

La rândul său, Palermo oferă lui Inter peste 3 milioane de euro pentru atacantul român. Antrenorul echipei siciliene, Bruno Tedino, l-a lăudat pe Puşcaş pentru Corriere dello Sport: "Puşcaş? De ce nu? Un vârf mobil, care poate face carieră". 

Carieră în serie B

Puşcaş este de acord să joace din nou în Serie B, după ce un timp afirmase că este interesat doar de Serie A, potrivit calciomercato.com. 

Puşcaş a marcat 9 goluri pentru Novara în Serie B, după ce în prima parte a stagiunii a evoluat în Serie A, la Benevento (1 gol, 11 partide). Novara a retrogradat în al treilea eşalon. 

Atacantul a debutat la naţionala României pe 31 mai, în meciul amical cu Chile, câştigat cu 3-2 în oraşul austriac Graz. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel