Traian Berbeceanu află miercuri dacă va fi pus în libertate

berbeceanu
berbeceanu

Judecătorii se vor pronunța, miercuri, asupra recursului la arestarea preventivă a fostului şef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu, la exact o săptămână după ce acesta a fost săltat de acasă de procurori.

 Berbeceanu este acuzat de sprijinirea unui grup infracţional, de mărturie mincinoasă şi fals în declaraţii. Într-un text postat pe site-ul pesurse.ro, Berbeceanu a explicat cum a ajuns în presă scrisoarea sa legată de neregulile de la DIICOT Alba.

 Gabriela Berbeceanu spune că procurorii ar fi trebuit să-l cheme pe soţul ei la audieri, nu să-l salte de acasă.

 Într-un mesaj publicat pe site-ul pesurse.ro, Traian Berbeceanu spune că scrisoarea în care dezvăluia neregulile de la DIICOT Alba a ajuns în presă din cauză că autorităţile nu au ţinut cont de raportul său.

 (...) lipsa unei reacţii din partea instituţiilor abilitate m-a făcut să înţeleg că singur nu am nicio şansă să opresc situaţia extrem de gravă pe care am descoperit-o. (...) am decis să informez, printr-o scrisoare, mai mulţi colegi de încredere, din ţară. Unul dintre aceştia a ales să o facă publică în momentul în care am fost reţinut de procurori. Nici astăzi nu ştiu cine este acel coleg, însă îi mulţumesc pentru încrederea pe care mi-o acordă. (...) Vă promit tuturor că nu vă voi dezamăgi niciodată. Rămân acelaşi om al legii pe care l-aţi cunoscut", mai scrie Traian Berbeceanu în mesajul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel