Traian Băsescu vrea legalizarea prostituției

Traian Băsescu susţinut că a sosit  momentul pentru a fi reluată discuţia privind legalizarea prostiuţiei.

"Eu aş spune, o să se supere multă lume pe mine, sunt mulţi nefericiţi, bărbaţi, care nu îşi găsesc o parteneră şi recurg la astfel de gesturi. Cred că ar trebui să repunem în discuţie legalizarea prostituţiei ca soluţie de diminuare a traficului ilegal de carne vie.

Şi nu am nicio jenă să o spun, până la urmă este responsabilitatea omului politic să spună ce crede, Germania are prostituţia legalizată, pusă sub stăpânirea statului, Olanda la fel, Belgia la fel. Când statul îşi asumă sistemul de organizare a prostituţiei şi controlul asupra modului cum se face, femeile astea nu numai că sunt tratate cu respectul cuvenit unui om la locul de muncă, dar sunt în siguranţă. Nu mai sunt pe mâna peştelui", a declarat Traian Băsescu la  B1TV.

Fostul președinte  a acuzat și laşitatea unor oameni politici care „nu şi-au asumat să treacă peste nişte supărări ale BOR-ului, în primul rând.

„Din laşitate, sacrificăm mii de tinere pe care le împingem sub controlul unor derbedei, unor nenorociţi care le lasă fără bani, fără viitor şi uneori le lasă şi fără viaţă" a mai spus Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel