Luis Lazarus, după cearta cu Traian Băsescu: Genul ăsta de președinte am avut 10 ani!

Luis Lazarua a transmis un mesaj după cearta cu Traian Băsescu de la România TV.

”Dragi prieteni, am observat ca mulți dintre voi (mii de oameni) m-ați felicitat, pentru atitudinea fata de Basescu, din emisiunea de la RTV, de duminica! Nu e nevoie! A fost doar o atitudine fireasca! Eu l-am tratat cu "dumneavoastră", cu întrebări normale și informații corecte, el cu "derbedeule", "faci politica" și "trebuia sa te duci la puscarie"!

Eu sunt absolvent al Facultatii de Filosofie, Universitatea București, bursier de merit, am Master in jurnalism, Master in securitate și apărare naționala, am fost lider național al studențimii romane, premiat APTR in jurnalism de investigații și nu am avut in viața mea niciun dosar penal! Deci despre cine vorbește acest individ?

Genul asta de președinte am avut 10 ani! Un grobian cu tupeu și mai nou turnător dovedit la securitate, care, dupa cum se vede, este un mitoman, nu are nicio legătura cu flota, dar ea nu mai exista, nu are nicio legătura cu oamenii care au ajuns nevinovați la puscarie, dar el regreta ca nu m-a băgat și pe mine la puscarie, nu are nicio legătura cu ce se întâmpla azi in România, cu criminali și interlopi, dar fratele dumnealui a ajuns la puscarie după ce luase banii de la clanuri, ca sa ii scape de puscarie și lista poate continua la infinit!!!

Unii moderatori sau jurnalisti, din varii motive, de ani de zile, NU ii pun întrebările fundamentale, care macină mintea acestui popor! Probabil ca de aceea ei sunt încă moderatori, iar eu doar un simplu invitat! Mai mult, pentru informarea tuturor, eu NU sunt plătit pentru participarea la emisiuni, o fac gratuit și din suflet, nu am făcut politica niciodată și nu am fost membru al vreunui partid! In rest va urez numai bine tuturor!”, a fost mesajul lui Luis Lazarus.

Băsescu - Lazarus, scandal

Prezenți duminică seară în platoul România TV, Luis Lazarus și Traian Băsescu ar fi trebuit să discute despre cazul crimelor de la Caracal, doar că lucrurile au luat o întorsătură majoră. S-a ajuns la un schimb de replici dur.

CITIȚI AICI DIALOGUL DINTRE EI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel