Băsescu - Lazarus, ceartă în direct: Ești atât de mărunt! Nu poți fi și om?!

Traian Băsescu
Descriere foto: Traian Băsescu

Prezenți în platoul România TV, Luis Lazarus și Traian Băsescu ar fi trebuit să discute despre cazul crimelor de la Caracal, doar că lucrurile au luat o întorsătură majoră. S-a ajuns la un schimb de replici dur. 

Cearta dintre Traian Băsescu și Luis Lazarus a pornit de la unele statistici oferite de Luis Lazarus din timpul mandatului de președinte al lui Traian Băsescu.

Mai jos redăm întregul dialog dintre cei doi invitați în platoul România TV:

Lazarus: "Domnul președinte, care este de față acum cu noi, să nu uite că, în 2007, când a dispărut Elodia, am verificat toate acele statistici ale Ministerului de Interne și erau mii de persoane dispărute. Iar în 2012, tot în mandatul domnului președinte Băsescu, a fost dosarul cu cele 20 de eleve care au fost scoase la produs, șantajate de clanurile interlope.

Băsescu: Numai o clipă, văd că Lazarus își face numărul.

Lazarus: Nu-mi fac numărul, astea sunt statisticile.

Băsescu: Prin 2012, au fost condamnați cei din dosarul cu cele 20 de eleve. După mintea dumneavostră, ce trebuie să fac? Să stau și să văd ce face fiecare adolescentă?

Lazarus: Alea au fost răpite, sechestrate și livrate americanilor de la Deveselu. Dumneavoastră nu știți de dosarul acela?

Băsescu: Nu știu!

Lazarus: Îmi pare rău. Nu ar fi prima dată când nu știți ceva.

Băsescu: Le știți dumneavoastră pe toate. Lazarus, ești atât de mărunt pentru subiectul ăsta, încerci să faci o joacă politică, când discutăm un subiect atât de grav. Nu poți fi și om?! 

Lazarus: Dar dumneavoastră puteți fi om? Că văd că iar plângeți la televizor. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27