Traian Băsescu: Nu cred că cineva putea gândi criminal la Colectiv

După ce a participat, în urmă cu trei zile, la emisiunea lui Victor Ciutacu, Traian Băsescu a revenit, sâmbătă,  la România TV.

Fostul președinte susține că nu crede într-o înscenare la Colectiv.

"Ca fost expert al Ministerului Justiţiei, vreau să spun că ştiu ce înseamnă procedurile unei expertize. Una este o expertiză, când spune Parchetul că vrea o expertiză pentru reparaţiile Capitalei... Acolo îţi trebuie doi ani. Pentru ce s-a întâmplat recent, timpul este mult mai scurt. Noi ne pregătim de un moment de controversă, pentru că doamna Andronescu a anunţat o compoziţie a gazelor… Medicii au făcut nişte declaraţii…

Este crucial ca această expertiză să confirme că temperaturile erau atât de ridicate încât îţi ardeau plămânii şi că era o anume compoziţie a gazelor în care apăreau cianurile... Mie mi-e teamă de controverse şi de nesuprapunerea a ceea ce s-a ştiut după dramă şi ceea ce au spus experţii. Nu vreau să fac nicio sugestie. Eu sunt îngrijorat de ceea ce am văzut. Nu cred într-o înscenare acolo. Cred că a fost un incendiu. Nu cred nici în declaraţiile acelui palavragiu de colonel de la Guvern care spune că ştie el… Nu cred că cineva putea gândi criminal", susține Băsescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel