Traian Băsescu, ținută lejeră în curtea vilei din Gogol. Ce spune Gelu Vișan

Fostul președinte Traian Băsescu se bucură de faptul că nu mai are obligaţia de a respecta etichete şi uzanţe, mărturie stând ținuta lejeră pe care a afișat-o, marți, în curtea vilei din strada Gogol în care urmează să se mute.

Traian Băsescu a fost filmat de România TV într-o ţinută în care publicul larg nu a fost obişnuit să-l vadă: în şort, tricou, șosete şi papuci, în timp ce inspecta lucrările la vila din Gogol și glumea cu muncitorii care lucrează la ultimele retușuri la imobil.

Legat de imaginile recente cu fostul președinte Traian Băsescu, Gelu Vișan, de la PMP, a comentat la România TV: "Președintele Traian Băsescu spunea că în Gogol nu are intimitate, ceea ce vedem în acest moment. În curtea casei în care locuiește domnia sa sunt imaginile publice, iese afară, comentăm și noi. Deci nu are intimitate.

Cred că în curtea casei în care stă fiecare dintre noi sau la casă sau la bloc sau în casă, nu cred că i-ar conveni cuiva să fie filmat. Dacă suntem corecți, aș vrea să prezentăm imagini și dacă nu să spunem de ce nu și de la vila președintelui Iohannis. (...)

Dacă Traian Băsescu ar fi refuzat această vilă, toată lumea ar fi reacționat. O să vedeți că diferența este enormă între Traian Băsescu și Klaus Iohannis. (...) Nu e vina presei. Acum, fiindcă statul român nu este în stare să-i dea fostului președinte al României o locuință în care să aibă intimitate măcar în curtea acelei locuințe, normal că presa își face datoria", a declarat Gelu Vișan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel