Traian Băsescu: Guvernul Cioloş a jucat la păcănele

Prezent la RTV, Traian Băsescu a vorbit despre riscurile care îi aşteaptă pe români în anul 2017, ca urmare a măsurilor de compromis luate de Guvernul Cioloş.

Băsescu a declarat că Guvernul Cioloș a cedat unor angajamente, dar cererea creșterii salariului minim de la 1 mai este rezonabilă.

"Ne-am asumat un risc venind cu scăderea fiscalităţii şi cu creşterea salariilor şi a pensiilor. Dacă eram preşedinte şi aveam un Guvern cu care puteam colabora, acţionam mai prudent. Nu poţi juca ţara la păcănele. Cei care au mers pe creşterea salariilor şi reducerea fiscalităţii şi-au asumat un risc major. Îţi asumi un risc jucând la păcănele. Ia vezi.. se aşază alea în linie? Ce-or fi..portocale..etc. Ştiti când putem vedea? În 2017. Riscul e mare.

Dacă Guvernul va câştiga, înseamnă că va câştiga şi populaţia. Dacă Guvernul va pierde, va pierde populaţia. Acest Guvern s-a instalat cu promisiunea că îşi asumă toate cele propuse de Guvernul Ponta. Eu zic că au jucat riscant. Guvernul Cioloş a jucat şi el la păcănele. S-ar putea să reuşească, s-ar putea să nu. Riscul mare nu e anul acesta, ci în 2017", a susținut Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel