Tragedie Mioveni. A ucis un cuplu într-un accident, acum se oferă să le adopte copiii

În urma accidentului rutier, doi copii au rămas orfani, iar familia celui vinovat a declarat că vrea să-i înfieze.

Soţii Constantin şi Mihaela Micu, de 40, respectiv 38 de ani, rezolvaseră treburile şi reveneau acasă, în Mioveni, când maşina în care se aflau alături de fiica lor, Alina (13 ani), a fost izbită în plin de un bolid BMW ce circula cu peste 100 de kilometri la oră.

Mihaela a murit pe loc, Constantin a mai trăit până la sosirea unităţilor de descarcerare, iar Alina şi-a pierdut cunoştinţa, fiind transportată de urgenţă la un spital din Bucureşti, cu plăgi multiple. Şoferul bolidului, Alexandru Adelin Popa, un tânăr de 21 de ani, din Mioveni, a scăpat cu răni superficiale.

Doi copii minori au rămas astfel fără părinţi, căci soţii Micu aveau şi un băiat de 11 ani, Marian, care alesese să stea acasă în loc să meargă cu ei în oraş.

Rudele şoferului vitezoman povestesc că acesta este ros de remuşcări şi se gândeşte doar la fetiţa rănită şi la fratele său, scrie și mirror.co.uk.

"Alexandru este în stare de şoc, se gândeşte doar la copii. Nu-şi aminteşte nimic, s-a trezit când a venit poliţia. Ştie că cei doi au murit şi regretă foarte mult, doar la copilaşi îi e gândul, la cum să-i ajute. Şi el este rănit la cap, dar singura sa grijă este pentru copii... Noi am vrea să-i şi înfiem, dacă este cazul", a declarat pentru libertatea.ro Ramona Popa, o rudă apropiată a şoferului vinovat.

Familie numeroasă şi foarte închegată, deşi cu posibilităţi materiale modeste, familia Micu e de acord în privinţa adopţiei: "Vreţi să luaţi copiii? Nu vi-i dăm!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel