Tragedie la un protest Black Lives Matter. Doi copii au rămas fără mamă după un incident

Foto: Pexels. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pexels. Imagine cu rol ilustrativ

O femeie prezentă la un protest Black Lives Matter din Minneapolis a fost ucisă într-un accident de mașină.

Conform BBC, Deona Knajdek, de 31 de ani, și-ar fi folosit vehiculul personal pentru a bloca o stradă pentru a le face loc manifestanților. În acel moment, o altă mașină i-a tamponat vehiculul, duminică seara. Suspectul care este responsabil de moartea mamei a doi copii a fost reținut la locul faptei, însă polițiștii nu au reușit să identifice un motiv pentru crima sa.

Protestul din Minneapolis a fost în linie cu cele din ultimul an, iar activiștii au ieșit în stradă pentru a cere mai multe dovezi asupra uciderii unei persoane de culoare. Manifestația a fost una pașnică, așa cum a arătat și tânăra ucisă în accident pe pagina sa de Facebook, în aceeași zi. La câteva ore înainte de manifestație, Knajdek a postat o poză cu un slogan prin care dădea de înțeles că este în recuperare după dependență de droguri și supraviețuitoare de abuz.

Ce spun rudele tinerei femei decedate

Mama lui Knajdek, Debbie Kenney, a vizitat scena coliziunii fatale care a dus la moartea fiicei sale, luni. „Voia să facă ceva cu însemnătate și voia să ajute persoanele de culoare, voia ca toate aceste lucruri să se oprească”, a transmis ea. Fratele femeii decedate, Garrett, a spus că sora sa „își folosea mașina pentru a bloca o stradă atunci când un alt vehicul a lovit mașina care a lovit-o ulterior pe ea”.

Tot fratele tinerei a spus că aceasta s-a întors în statul Minnesota, din Georgia, acum un an și jumătate să se revadă cu fiicele sale, în vârstă de 11 și 13 ani. „Era o persoană atât de minunată”, a mai spus Garrett Knajdek. „S-a chinuit și a avut o viață grea, dar mereu a izbutit să treacă peste”.

De ce se protestează de această dată în Minneapolis, SUA

Protestele din Minneapolis continuă după împușcarea unui bărbat de culoare pe 3 iunie. Winston Boogie Smith a fost ucis de forțele de ordine care încercau să-l rețină pentru deținere ilegală de armă. În timp ce protestatarii înțeleg că a fost vorba despre o infracțiune, aceștia cer mai multe informații fiindcă evenimentul nu a fost filmat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel