Tragedie la Brașov. Doi copii au murit într-un accident. Alte trei persoane au ajuns la spital

Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: ISU Brașov
Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: ISU Brașov

Doi minori și-au pierdut viața, iar alte trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident grav produs pe un drum județean din Brașov. 

Un grav accident de circulație s-a produs în această dimineață, cu puțin timp înainte de ora 10:00, între localitățile Tărlungeni și Budila. Două autoturisme și o căruță au fost implicate, a anunțat ISU Brașov. 

În urma producerii accidentului rutier au rezultat cinci victime conștiente, neîncarcerate. Printre victime se numără și 3 minori. Mai multe echipaje medicale s-au deplasat de urgență la fața locului. De asemenea, polițiștii au început cercetările, iar traficul rutier a fost blocat total. 

Doi morți și trei răniți

”ISU Brașov a intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială cu apă și spumă și 4 ambulanțe SMURD. De asemenea, la intervenție participă și un echipaj din cadrul Serviciul de Ambulanță Brașov. Doi minori cu vârste de 3, respectiv 14 ani se afla în stop cardio respirator, iar al treilea minor este conștient și vă fi transportat la spital de către un echipaj medical”, a anunțat ISU. 

Medicii nu au mai putut face nimic pentru cei doi minori aflați în stare critică, iar aceștia au fost declarați decedați după ce nu au răspuns la manevrele de resuscitare. Un alt minor de 16 ani conștient, politraumatizat, a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital. De asemenea, doi adulți cu traumatisme cranio-cerebrale și traumatisme toracice, au fost preluați de echipajele medicale și transportați la spital.

Poliția a deschis o anchetă penală 

”În jurul orei 09.47, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe DJ103B, la km 8 + 100 m, între localitățile Tărlungeni și Budila din județul Brașov, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autovehicule și un vehicul cu tracțiune animală. În urma producerii accidentului rutier au rezultat 5 victime, trei dintre acestea fiind transportate la spital. Pentru două persoane, cadrele medicale sosite la fața locului au declarat decesul. La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier. Traficul este blocat”, a anunțat IPJ Brașov. 

Traficul rutier a fost blocat complet pentru ca salvatorii să poată acorda primul ajutor, iar polițiștii să realizeze cercetarea la fața locului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel