Tragedie în fotbal. Jucător găsit asfixiat în maşină

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Un fotbalist grec a fost găsit mort în maşină. Avea doar 31 de ani. 

Jucătorul grec Nikos Tsumanis a fost găsit mort în maşină, marţi, după ce i-a fost anunţată dispariţia. Tânărul de 31 de ani, legitimat la Makedonikos, a fost găsit de poliţişti cu semne de asfixiere.

Principala ipoteză luată în considerare de autorităţile elene este sinuciderea, deoarece Tsumanis (care semnase pe 13 septembrie cu Makedonikos Neapolis, echipă din liga a treia la care se lansase în carieră) a fost găsit în vehiculul său, parcat în portul Kalamaria, cu mâinile legate şi cu o frânghie la gât.

Potrivit raportului medicului legist, Tsoumanis a murit de asfixiere, dar cauzele sunt încă de clarificat. Până la efectuarea autopsiei, poliţiştii locali nu exclud alte posibilităţi.

Potrivit presei locale, se pare că Tsumanis i-a spus recent unui prieten că are probleme financiare grave şi că are în vedere să-şi ia viaţa. El a jucat pentru Aris (care i-a anunţat dispariţia printr-o postare pe Twitter), Apollonas şi Xanthi, scrie Mediafax.

Fotbalist din Afganistan, mort după ce a căzut din avionul de evacuare 

Autoritățile afgane au confirmat că un tânăr fotbalist a murit după ce a căzut de pe un avion militar american care părăsea aeroportul din Kabul. Conform BBC, Zaki Anwari avea doar 19 ani și juca pentru echipa de tineret a naționalei Afganistanului. Mai multe detalii despre momentul morții tânărului nu sunt făcute publice.

De când talibanii au pus din nou stăpânire pe țara din Orientul Mijlociu, mii de persoane au aglomerat aeroportul capitalei Kabul în încercarea de a prinde un loc în avioanele vestice care părăseau pentru ultima dată țara.

Ahmad Massoud, fiul fostului comandant militar Ahmed Shah Massoud, asasinat în 2001 de reţeaua teroristă Al-Qaida, cerea susţinere militară din partea Statelor Unite pentru o ofensivă împotriva insurgenţilor talibani, la finalul lunii august. "America poate fi în continuare un sprijin puternic pentru democraţie prin ajutarea combatanţilor mujahedini, care sunt pregătiţi să îi înfrunte din nou pe talibani", a afirmat Ahmad Massoud.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel