Urmărește emisiunea live


Tragedie Caracal: Mihai Gâdea: Fac un apel la părinţi, bunici, profesori şi poliţişti. Gândiţi-vă!

Jurnalistul Mihai Gâdea, moderatorul emisiunii Sinteza Zilei, a lansat un apel către telespectatori încă din startul emisiunii. Acesta le-a transmis tuturor, indiferent de funcţie, să lucreze non stop pentru aflarea adevărului în cazul tragediei de la Caracal. 

"Doamnelor şi domnilor, haideţi să mai facem un pas spre adevăr. Nu e plăcut deloc. Nu e reconfortant, nu avem o seară în care să ne bucurăm şi să spunem că există ceva important care se întâmplă. Dimpotrivă. Lucrurile care s-au întâmplat sunt dintre cele mai abjecte cu putinţă. Violatorii, la masă cu poliţiştii negociind câţi firfirei să dea unei fete violate. Fete care sunt prinse de proxeneţi, filmate în timp ce au un act sexual şi care apoi sunt ameninţate că vor afla părinţii. Fetele nu au avut încredere în părinţi să le spună cu ce se confruntă.

Înainte să auziţi cum fete din Caracal erau scoase din ţară şi duse la reţele de proxenetism din afara ţării, vreau să fac un apel în această seară la copii, părinţi, bunici, profesori, poliţişti deopotrivă. Haideţi să ne trezim. Dacă sunteţi părinţi, gândiţi-vă ce a mai făcut copilul în ultima vreme, ce ar putea să vă spună. Poate îl terorizează cineva, poate cineva încearcă, într-un fel sau în altul, pentru că este un copil bun, să îl ducă în iadul în care nu ştie să se comporte. Haideţi să ne salvăm ca naţiune, să ne salvăm onoarea, iar toţi cei care aţi ştiut despre lucrurile astea, să ştiţi că sunteţi oamenii legi tocmai pentru a vă băga în chestiile astea.

Cei care aţi ştiut de nenorocirile astea, puteţi să dormiţi liniştiţi? Puteţi să vă uitaţi liniştiţi în oglindă şi să vă uitaţi la copiii dumneavoastră care nu sunt victime liniştiţi? Eu sper că nu. Şi sper ca de astăzi nimeni din această ţară, de la preşedinte la poliţistul şef de post, nimeni să nu se oprească şi să se culce liniştit până nu ştim adevărul. Iar oamenii care au făcut lucrurile astea să răspundă!", a declarat Mihai Gâdea la începutul emisiunii Sinteza Zilei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel