Tragedie Caracal. Mihai Fifor: Poliţiştii nu au ştiut să lucreze pe cazul ăsta. Este inimaginabil

Mihai Fifor FOTO AGERPRES
Mihai Fifor FOTO AGERPRES

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a declarat la Antena 3 că în cazul Caracal o parte din vină o au şi poliţiştii, care nu au ştiut să lucreze pentru rezolvarea situaţiei. 

"Poliţiştii nu au ştiut să lucreze pe speţa asta. Asta este opinia mea, nu vreau să acuz deocamdată pe nimeni. Este evident că nu au fost pregătiţi pentru un astfel de caz. Este un şir de erori teribile care au dus la o astfel de dramă. De la imposibilitatea în 2019 a STS-ului să localizeze precis apelul, lucru inimaginabil după sumele uriaşe de bani alocate serviciului de telecomunicaţii speciale, la proceduri, la tot soiul de explicaţii. Cred că la momentul ăsta nu mai contează explicaţiile care ni se dau.

De partea cealaltă, este evident că un procuror a luat decizii greşite, avem poliţiştii pe care îi avem în dialog cu un copil care a acţionat corect, a sunat la 112 cum ştia că trebuie să facă într-o situaţie disperată, iar reacţia poliţiştilor nu a fost cea care trebuia, în sensul de a identifica copilul, pentru că înţeleg că există proceduri de activare în asemenea situaţii. Caracal este totuşi, un oraş mic!", a declarat Mihai Fifor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel