Traficanţii de alcool, tutun şi cafea, căutați în 10 judeţe

Perchezitii-la-traficantii-de-droguri-etnobotanice
Perchezitii-la-traficantii-de-droguri-etnobotanice

Poliţiştii de la Crimă Organizată au descins, luni dimineaţa, în 106 clădiri din 10 judeţe, pentru destructurarea unei reţele de contrabandă cu alcool, tutun şi cafea. Descinderile au loc în judeţe din Transilvania, Banat şi chiar Moldova. Sute de poliţişti şi jandarmi participă la percheziţii.

Poliţiştii percheziţionează locuinţe din Banat, Transilvania şi Moldova, în căutarea traficanţilor de tutun, alcool si cafea

Oamenii legii caută peste 100 de persoane care ar fi adus în România cantităţi importante de tutun, alcool şi chiar cafea, pe care le vindeau ulterior ilegal.

Descinderile au loc în judeţe din Transilvania, Banat şi chiar Moldova. Sute de poliţişti şi jandarmi participă la percheziţii.

Cele peste 100 de persoane căutate fac parte din şapte grupări, ai căror lideri se întâlneau la Deva. Produsele de contrabandă erau aduse din Serbia, Ucraina, Republica Moldova, Turcia şi Ungaria.

Suspecţii urmează să fie audiaţi la Alba Iulia, acţiunea fiind coordonată de poliţiştii de la Crimă Organizată, care supravegheau reţeaua de aproximativ un an.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel