Trafic restricționat pe Autostrada A1, București - Pitești

Autostrada
Autostrada

Traficul este restricționat în continuare pe Autostrada A1, între București și Pitești. Centrul Infotrafic face mai multe recomadări către șoferii care tranzitează autostrada. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 36, pe sensul de mers către Bucureşti, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, unde circulaţia a fost în această perioadă restricţionată pe banda a doua, pentru executarea de lucrări la podul peste râul Argeş, a fost reluat traficul pe această bandă şi restricţionat pe prima şi pe cea de urgenţă, pentru terminarea activităţilor asupra carosabilului care se impun.

Astfel că pe sensul de mers Piteşti - Bucureşti se circulă doar pe banda a doua, cu restricţie de viteză de 80 km/h. Se estimează finalizarea acestora în data de 1 august 2019.

Având în vedere că de obicei valorile de trafic sunt ridicate în această zonă ca urmare a lucrărilor efectuate, recomandăm conducătorilor auto să păstreze distanţa de siguranţă dintre autovehicule, să semnalizeze din timp schimbarea benzii de rulare şi să adopte o atitudine preventivă la volan, pentru a nu fi implicaţi în producerea de accidente rutiere.

Vezi și: Electric Castle 2019. Un patinoar printre surprizele pregătite de organizatori

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel