Trafic PARALIZAT pe DN 1. Polițiștii dirijează circulația

DN1
DN1

Traficul se desfășoară cu dificultate și în condiții de iarnă, atât pe Drumul Național 1, cât și pe Drumul Național 1A. Polițiștii dirijează circulația. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația se desfășoară îngreunat pe DN 1 Ploiești - Brașov, pe raza stațiunilor montane de pe Valea Prahovei. Astfel, se circulă în coloană pe raza stațiunilor Predeal, Azuga, Bușteni și Sinaia, în ambele sensuri, ninge, iar carosabilul este acoperit cu zăpadă între 0-1cm.

De asemenea, este coloană în mișcare de la kilometrul 101+800 de metri, în zona localităților Nistorești-Comarnic, pe sensul de urcare către Brașov.

Trafic în condiții de iarnă pe DN 1A

Pe DN 1A, ninge viscolit de la kilometrul 143 (localitatea Măneciu, județul Prahova), iar de la kilometrul 146 (localitatea Cheia, județul Prahova) suprafața de rulare este acoperită cu un strat de zăpadă de 1-3cm. Se acționează cu material antiderapant.

Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului.

Recomandările polițiștilor

”Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte indicațiile polițiștilor, să adapteze viteza condițiilor de trafic și de drum, să nu se angajeze în depășirea coloanelor de autovehicule, să manifeste respect pentru ceilalți participanți la trafic, asigurându-se corespunzător înaintea efectuării oricărei manevre de schimbare a direcției, semnalizând totodată această intenție.

Planificați-vă din timp călătoria și luați în calcul folosirea rutelor alternative pentru a ajunge la destinție.

Reamintim că pentru deplasarea pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheață sau polei este obligatorie echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarnă”, se arată într-un comunicat de presă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel