UPDATE Trafic feroviar blocat. Trenuri în așteptare de zeci de minute

Alexandru Ichim / 10 apr 2019 / 17:46 Salveaza PDF Comentarii
Tren de marfă blocat la Timișul de Sus. FOTO: Cititori DC News.
Descriere foto: Tren de marfă blocat la Timișul de Sus. FOTO: Cititori DC News.

Traficul feroviar a fost blocat din cazua unui incident la un tren de marfă. Mai multe trenuri au întârzieri de zeci de minute. 

UPDATE: Conform CFR SA, traficul feroviar s-a reluat pe intervalul Dârste - Timișu de Sus, iar reînscrierea în circulație a trenurilor staționate temporar se realizează în funcție de rang.

Ce întârzieri au fost înregistrate

 

Patru trenuri au înregistrat întârzieri de zeci de minute. 

  • R 3010 a staționat 44 min
  • IR 1746 a staționat 28 min
  • R 3005 a staționat 29 min
  • Trenul privat 15533 a stationat 60 min

 

- Știrea inițială - 

Circulația feroviară între stațiile Dârste - Timișu de Sus, din județul Brașov, a fost blocată din cauza unui tren de marfă, susțin reprezentanții CFR SA. Conform cititorilor DC News, trenurile au întârzieri de mai bine de 50 de minute.

”Circulația trenurilor este oprită temporar la această oră între stațiile Dârste-Timișu de Sus, din cauza unui tren privat de marfă, rămas defect în linie curentă.

Pentru reluarea traficului feroviar se va interveni cu o locomotivă de ajutor, care va retrage trenul de marfă în stația Timișu de Sus”, a declarat pentru DC News, Oana Brânzan, purtător de cuvânt al CFR SA.

Până la finalizarea operațiunilor de intervenție, patru trenuri de călători - IR 1746, R 3005, R 3010 și 15533- au fost oprite temporar în stațiile Dârste și Timișu de Sus.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25