Trafic deviat pe Centura București. Accidente și restricții pe șoselele din România - 26 octombrie 2021

Foto: ISU Argeș
Foto: ISU Argeș

Traficul rutier este restricționat pe mai multe artere naționale, în cursul zilei de astăzi, 26 octombrie 2021. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, din cauza unui eveniment rutier în care au fost implicate un autotren și o autocisternă, circulația este întreruptă temporar pe DNCB, în zona localității Glina, județul Ilfov.

În urma coliziunii, nu au rezultat victime. Traficul este deviat pe DJ 301A, prin localitatea Glina, estimându-se reluarea circulației pe DNCB în 40 de minute.

Restricții de circulație în funcție de condițiile meteo:    

- DN 7 km 224+000 - km 224+600 pe raza localității Robesti se lucrează la refacere grindă în vederea montării parapetului metalic intre orele 08:00 - 16:00. Circulația rutieră se desfășoară pe  1/2 din cale dirijată de piloți de circulație.

- DN 67 km 137+410 de pe raza localității Milostea se lucrează la reparații dispozitive de acoperire rosturi de dilatare. Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale dirijată prin semafoare.

- DN 67 km 151+000 - km 153+000 pe raza localității Horezu  se lucrează la reparații asfaltice între orele 07:00 - 18:00. Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale dirijată de piloți de circulație.

-DN 64 km 120+650 pe raza localității Vladesti se lucrează la reparații conducta de apă între orele 08:00 - 15:30 . Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale dirijat de piloți de circulație.

Accident grav în Argeș 

Pompierii au intervenit azi-noapte la un accident rutier produs între un autoturism și o autoutilitară care transportă lemne pe raza localității Mihăești, județul Argeș. 

În urma incidentului doi ocupanți ai autoturismului, bărbat și femeie cu vârstele de aproximativ 22-23 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale de la echipajul SMURD și transport ulterior la spital.

Nu au fost persoane încarcerate, cele două victime fiind găsite conștiente și la prima evaluare cu leziuni la nivelul capului, a transmis ISU Argeș. 

Echipajul de pompieri a asigurat la fața locului măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, polițiștii au deschis un doar de cercetare penală pentru a vedea exact care au fost cauzele producerii accidentului și cine se face vinovat.

Peste 5.500 de intervenții ale pompierilor, în weekend trecut

În weekendul ce a trecut, la nivel național, pompierii militari au gestionat 5.554 intervenții în situații de urgență. Majoritatea dintre acestea au constat în asistență medicală, echipajele SMURD acționând pentru acordarea măsurilor de prim ajutor pentru 4.274 persoane aflate în dificultate.

Salvatorii au intervenit pentru stingerea a 275 de incendii, precum și în alte 965 intervenții în sprijinul comunităților, cum ar fi deblocare persoane sau animale, distrugere muniție neexplodată.

Totodată, echipajele de descarcerare au fost solicitate să intervină la 20 de accidente rutiere, pentru extragerea persoanelor dintre fiarele contorsionate ale autoturismelor. În ciuda eforturilor salvatorilor, 9 persoane și-au pierdut viața în ultimele 72 de ore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel