EXCLUSIV  Tova Ben Nun-Cherbis descrie momente de coșmar din Israel, imagini care nu pot fi publicate: Este inadmisibil așa ceva! / video

Tova Ben Nun-Cherbis, interviu exclusiv la DC News TV
Tova Ben Nun-Cherbis, interviu exclusiv la DC News TV

Tova Ben Nun-Cherbis, fondatoarea Complexului Educațional Laude-Reut, a spus într-un interviu exclusiv pentru DC News TV cum poate Guvernul României să ajute Israelul în acest moment.

„Solidaritatea este o mare putere. Guvernul României o face și a făcut-o de-a lungul anilor, de 75 de ani. Jos pălăria că sunt constanți. Înțelegem cu toții că solidaritatea este o putere. Trebuie să ne consolidăm și partea de educație. Dacă nu o să fie o educație bună, care să îndemne generația tânără la valori, atunci țara asta nu va avea un viitor bun. Trebuie să ne concentrăm pe educație și pe valori”, a declarat Tova Ben Nun-Cherbis, fondatoarea Complexului Educațional Laude-Reut.

„Ceea ce se întâmplă în Israel este foarte grav, autoritățile române trebuie să fie solidare”

„În afară de asta, ceea ce se întâmplă în Israel este foarte grav. Ne așteptăm ca autoritățile române să reflecte această solidaritate. Va fi un semnal foarte mare dacă aceste organizații teroriste vor fi date la o parte. Asta trebuie făcut. Oamenii aceștia care fac asemenea crime trebuie să fie dați la o parte, trebuie să fie pedepsiți.

Este imposibil ca oamenii nevinovați și copiii să fie uciși. Este imposibil ca femeile însărcinate să fie tăiate, să li se scoată copilul din burtă. Au luat oameni bătrâni, i-au legat ș i-au alergat pe trotuar, i-au luat ostatici.

Au fost copii nevinovați, le-au tăiat capetele. Este inadmisibil așa ceva! Trebuie dați la o parte, trebuie pedepsiți. Dacă se va întâmpla asta, atunci li se vor închide toate ușile în lume. Atunci s-ar putea să începem să trăim o lume mai bună”, a spus Tova Ben Nun-Cherbis, fondatoarea Complexului Educațional Laude-Reut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel