Top cele mai frumoase urări de 8 Martie

 Foto: Pexels
Foto: Pexels

Ziua internaţională a femeii este celebrată în fiecare an pe data de 8 Martie.

Prin urmare, iată câteva urări alese cu ocazia acestei zile:

La Mulți Ani, dragă femeie! Fie ca ziua ta să strălucească la fel de frumos precum zâmbetul tău și să aducă în viața ta doar bucurii și realizări.

Cu ocazia Zilei Femeii, îți urez un buchet de fericire, o grădină de sănătate și un ocean de iubire! Ești minunată în fiecare fel posibil.

Fiecare pas pe care îl faci să fie însoțit de armonie și echilibru. Ești puternică, frumoasă și demnă de toată iubirea din lume. La Mulți Ani de 8 Martie!

Ziua de 8 Martie să-ți aducă un strop de raze de soare și un buchet de flori parfumat. Tu ești lumina vieții noastre, iar astăzi este momentul să o celebrezi în mod special.

La Mulți Ani, femeie minunată! Cu ocazia acestei zile, îți doresc să-ți îndeplinești toate visele și să fii mereu înconjurată de iubire și apreciere.

Fie ca ziua ta să fie la fel de specială precum ești tu! Să fii înconjurată de zâmbete, râsete și momente frumoase alături de cei dragi. La Mulți Ani de 8 Martie!

O femeie puternică este ca un diamant prețios - strălucitoare, rezistentă și uimitoare. Cu ocazia Zilei Femeii, îți urez să strălucești mereu și să fii recunoscută pentru toate realizările tale.

La Mulți Ani, draga mea! Fii mândră de tine și de tot ce ai realizat până acum. Ești o sursă de inspirație pentru toți cei din jurul tău.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, îți doresc zile pline de culoare, momente de neuitat și realizări pe măsură. Ești o femeie extraordinară și meriți tot ce este mai bun în lume.

Fie ca această zi să-ți aducă răsărituri pline de speranță și amintiri pline de bucurie. La Mulți Ani, femeie minunată, pentru tot ceea ce ești și tot ceea ce faci!

Patriarhul Daniel: Femeia creștină, o binecuvântare pentru familie și Biserică

'Vocația femeilor creștine de astăzi este de a mărturisi credința în Hristos Cel răstignit și înviat, de a da viață și a proteja viața copiilor, de a promova iubirea milostivă față de semeni, de a aduce pace și comuniune, prin prezența și lucrarea lor în Biserică și în societate.

Acestea, prin evlavia, bunătatea, smerenia și înțelepciunea lor, sunt o binecuvântare pentru familie și Biserică. Lumina bunătății sufletului părinților este un reper major în formarea caracterului copiilor şi al tinerilor.

Adresăm felicitări, mulțumiri și binecuvântări tuturor femeilor care cultivă și mărturisesc credința în Iisus Hristos Cel răstignit și înviat, aducând multă lumină şi bucurie în viața Bisericii, a Familiei și a Societății. Le dorim tuturor sănătate și mântuire, pace și bucurie sfântă întru mulți și binecuvântați ani!', conform unui mesaj al Patriarhului Daniel, de acum ceva timp, dar mereu actual.

Pe data de 7 martie 2016, a intrat în vigoare Legea nr. 22/2016 care a declarat ziua de 8 martie ca fiind Ziua femeii, iar data de 19 noiembrie ca fiind Ziua bărbatului.

Prin urmare, potrivit documentului, autorităţile administraţiei publice locale pot desfășura manifestări şi acţiuni publice dedicate celebrării acestor zile. Mai mult, Societatea Română de Televiziune şi Societatea Română de Radiodifuziune pot avea în programele lor emisiuni pentru promovarea drepturilor femeii sau, după caz, drepturilor bărbatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel