Tolontan, „lupul moralist”. Știrea despre Firea de la DC News, șterpelită de Libertatea, arată cum „hoții strigă hoții” / dovezi foto

Hoțul strigă hoții. Este proverbul care pare că i se potrivește mănușă lui Cătălin Tolontan.

„Precum ministrul care a demisionat pentru că a plagiat, Digi 24 ia știrile de la multe ziare și site-uri din România, inclusiv de la jurnaliștii care muncesc în condiții crâncene în presa locală, și nu spune de unde preia, disprețuindu-și publicul”, scrie Cătălin Tolontan în Libertatea.ro, acuzând că Digi 24 îi fură știrile.

Hoții strigă hoții și pe la Libertatea. În acest sens, avem un exemplu care ne vizează direct. DC News a fost primul site care a văzut gafa pe care a făcut-o Gabriela Firea când a scris pe Facebook că a fost propusă la Ministerul Muncii, în loc de Ministerul Familiei și Tineretului. Știrea DC News a fost preluată de toată presa, doar că Libertatea a dat știrea, la ora 22:08, citând Ziare.com, care a publicat știrea la ora 21:25. Ziare.com nu a citat nicio sursă, ca și când acest site a făcut descoperirea. DC News a publicat știrea încă de la ora 19:45, imediat ce jurnaliștii noștri au sesizat gafa Gabrielei Firea.

Cătălin Tolontan, „lupul moralist”, spune că Digi24 i-a furat descoperirea despre Florin Roman, când ce să vezi și Libertatea a făcut la fel cu DC News și știrea despre Gabriela Firea. Iar ziarul lui Tolontan este practic în „grup organizat de copiere” cu Ziare.com. Ziare.com a furat știrea de pe DC News la câteva ore distanță, fără sursă, iar Libertatea.ro. a preluat de la Ziare.com știrea... pentru a mima deontologia.

VEZI AICI ȘTIREA PUBLICATĂ ÎN EXCLUSIVITATE PE DC NEWS, PRIMUL SITE CARE A DESCOPERIT GAFA GABRIELEI FIREA: Gabriela Firea nu știe la ce minister a fost pusă să conducă în Guvernul Ciucă. Spune că e la Muncă

2. -imagine fara descriere- (firea-dcnews_19214600.jpg)

3. -imagine fara descriere- (firea-libertatea_04423700.jpg)

4. -imagine fara descriere- (firea-ziare-com_30831400.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel